Vin

Ett anrikt gammalt nätverk

Klubben är tillsammans med Golfklubben den äldsta av föreningens klubbar/nätverk. Första provningen ägde rum den 29:e oktober 1986 på S:t Jörgen.
Sedan dess har det blivit en provning varje vår och höst.

Nätverksledare är Bertil Pålsson tillsammans med Birgitta Kuylenstierna Nadel

2006 var därför ett Jubileumsår för vinklubben och de 20 åren firade vi under året med 2 st Jubileumsprovningar av Champagne. Båda provningarna med den fantastiska utsikten från lokalerna i Turning Torso. Det var ett jättestort intresse, därav dubbleringen.

Vi har under åren hunnit behandla allt från rena nybörjarprovningar till mera specialinriktade som en viss druva eller ett visst område. Vi har även avverkat en provning med maltwhisky och en med öl. Provningarna leds alltid av mycket kunniga provningsledare, ofta hämtade från Munskänkarna. Efter provningen äter vi en bit mat följt av kaffe och trevlig samvaro.

2016 är det åter igen ett Jubileumsår för vinklubben med en jubileumsprovning den 17 november.

Tidigare aktiviteter

maj
15
Vinprovningskväll våren 2018

Vårens vinprovning börjar här! 
Vår provningsledare för kvällen är Daniel Curovic, erfaren munskänk och tills för nyligen Sveriges ledande importör av viner från Kroatien.

Baltzarsgatan 18 Malmö

18:15 till 21:00
nov
17
30-årsjubileum för nätverket

Turning Torso Malmö

19:00 till 22:00

Nätverksledare

Your profile picture
Bertil Pålsson

Syfte

Klubben är tillsammans med Golfklubben den äldsta av föreningens klubbar/nätverk. Första provningen ägde rum den 29:e oktober 1986 på S:t Jörgen. Sedan dess har det blivit en provning varje vår och höst.

Navigera

Målgrupp

För alla som har intresse

Kostnad

Självkostnadspris