Västra kretsen

Västra kretsens Kick off 2016!

Välkommen till Västra Kretsens höstkickoff!

Årets kick off kommer likt förgående år att ta plats ute vid Långedrag. Kvällen inleds i Sjöräddningens aula och avslutas med middag på Långedrags värdshus.

Hör mer om Styrelsens arbete för kretsen och deras och Dataföreningens framtidsvisioner. Våra nätverksledare kommer också finnas på plats för att berätta om vad hösten erbjuder för evenemang och händelser.

Årets talare är Lena Apler från Collector bank som kommer tala om ”Framtidens bank är nästan inte en bank…!” och Martin Wallgren CIO på Stena kommer behandla ämnet "Vår story, när maskinerna fattar besluten". Hur går man från en bra ide till action? Hur går den digitala transformationsprocessen till för ett traditionellt företag? Martin talar om kultur, människor, teknologi och strategi.

En hel del är på gång inom kretsen så missa inte ett ypperligt tillfälle att möta övriga medlemmar, lyssna till intressanta talare, diskutera idéer och visioner med styrelsen och bli uppdaterad vad som sker inom föreningen.

Mer om talarna

Lena Apler

Styrelseordförande sedan 2014 och Styrelesemedlem sedan 1999 på Collector Bank.
Collector grundades 1999 av Lena Apler och Johan Möller.

Lena Apler utnämndes 2009 till Årets Västsvenska Entreprenör i Ernst & Youngs Entrepreneur of the Year. 2015 utsågs hon av Veckans Affärer till Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenör och hamnade på plats fem på listan över de 20 viktigaste affärskvinnorna i norra Europa (Top 20 Women in Business in Northern Europe).

Martin Wallberg

Som CIO på Stena är Martins uppdrag att optimera affärsvärdet och utveckla de olika Stena bolagen med hjälp av teknologi, strategier, ledarskap och passion. Med ett fantastiskt team som supportar och utvecklar för 11.500 användare på 142 kontor över hela världen.

Preliminärt Program

  • 16:00 – 17:00 Registrering och mingel, servering av kaffe och fralla vid Sjöräddningens aula
  • 17:00 Välkomnande av Sophia Hjorth, ordförande Västra kretsen
  • 17:05 Lena Apler + paus ca 15 minuter
  • 18:00 Ordförande Christer Berg talar om Dataföreningens framtid
  • 18:15 Nätverksledarna presenterar sig och höstens program
  • 18:50 Presentation Styrelsen
  • 19:00 Martin Wallgren
  • 19.45 Middag på Värdshuset


Använd kommentarsfältet vid anmälan för att ange om du är Gäst, har matallergi/specialkost eller ifall det är så att du inte stannar på middagen.

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen godkänner du hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2016-08-24
17:00 till 21:00

Talattagatan 24

Gratis för medlemmar. Gäst betalar för middagen, 370:- exl moms.

Digital Data Analys - om dina spår på Internet

HÖST KICK-OFF 2018

Årsmöte Västra Kretsen

"Things That Keep Us Busy - The Elements of Interaction"

Höstens kick off & extra föreningsstämma

Årsmöte Dataföreningen i Sverige - Västra Kretsen

Västra kretsens Kick off 2016!