Västra kretsen

Höstens kick off & extra föreningsstämma

Välkommen till höstens kick off och extra föreningsstämma! 

Då styrelsen i västra kretsen har fått två avhopp pga flytt så söker vi nya styrelseledamöter till styrelsen och slår därför samman kick-offen med en extra föreningsstämma där vi väljer in två stycken nya styrelsemedlemmar.

Vill du sitta i Dataföreningens styrelse? 

I styrelsen fattas alla strategiska beslut som rör kretsens arbete samt stöttning till nätverken. Missa inte denna chans! Nominera dig själv eller andra genom att maila Valberedningen, Agnes Hammarstrand (ordf), agnes.hammarstrand@delphi.se. Maila helst före den 13e augusti. Skriv gärna ett par rader om dig eller den du nominerar.

En hel del är på gång inom kretsen, så missa inte ett ypperligt tillfälle att möta övriga medlemmar, lyssna till intressanta talare, diskutera idéer och visioner med styrelsen och bli uppdaterad om vad som sker inom föreningen. Du får också en ypperlig möjlighet att ta del av Dataföreningens framtidsvisioner tillsammans med våra nätverksledare. 

Här nedan kan ni läsa om årets spännande talare och en liten kort presentation av vad de kommer att prata om. Du finner också länken för anmälan, använd kommentarsfältet vid anmälan för att ange om du är Gäst, har matallergi/specialkost eller ifall det är så att du inte stannar på middagen.

Kostnad: Gratis för medlemmar. Gäst betalar för middagen, 370:- exl moms.

För upplysningar kontakta

Hoppas vi ses! 

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen godkänner du hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2017-09-06
17:00 till 21:00

Ritz, Bastionsplatsen 2 i Göteborg

Digital Data Analys - om dina spår på Internet

HÖST KICK-OFF 2018

Årsmöte Västra Kretsen

"Things That Keep Us Busy - The Elements of Interaction"

Höstens kick off & extra föreningsstämma

Årsmöte Dataföreningen i Sverige - Västra Kretsen

Västra kretsens Kick off 2016!