Online marknadsföring

Det var mycket intressant  att lära sig mer om hur  de olika sökverktygen fungerar idag och hur viktigt det är att hemsidan man jobbar med är korrekt gjord för att sökmotorerna ska ge bästa resultat och att de som söker på t ex Google ska  förstå vad de kan hitta på din sida.

Vår seminarieföreläsare visade hur vi skulle  tillgodose de behov vi har när vi vill starta upp eller vidareutveckla närvaro och framgång inom Onlinemarknadsföring. Vi lärde oss att förstå vilka sätt att marknadsföra oss som passar bäst för olika företag och  budgetar.  Affiliate var ett nytt ord men betyder helt enkelt att marknadsföra sig i 3:e kanaler eller att själv vara en.

SEO står för search engine optimization eller sökmotorsoptimering. Sökmotorsoptimering är ett av de viktigaste verktyg en kommunikatör eller marknadsförare har idag.

Google Analytics och Google Adwords är två av Googles egna verktyg som används för att göra analyser och skapa statistik. Resultatet av detta kan sedan användas för att skapa bra innehåll på hemsidan så att den sökmotoroptimeras.

Webbutveckling ingår också inom området onlinemarknadsföring. Det kan handla om att utveckla intresseväckande texter och applikationer men även grafik, ljud och video som alla på sitt sätt förstärker budskapet och hjälper dig nå konsumenten.

Detta PVH har filmats.

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen godkänner du hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2017-10-10
17:15 till 19:00

Baltzarsgatan 37, malmö

Årsmöte DF Sverige Södra kreten 2019

Hur medarbetare förhåller sig till företagets säkerhetspolicy

Digital transformation Helsingborg

Vinprovningskväll våren 2018

Studiebesök på GeoSignage

Medlemskväll Södra

Företagsbesök GeoSignage

Vinprovning Franska Ekologiska viner

GDPR Kristianstad januari

GDPR Kristianstad november

Hjärta Spel på Malmö museum

Online marknadsföring

Facebook Redaktör

Vinprovning, södra kretsen

LinkedIn i Lomma, Södra

Årsstämma i Södra kretsen 2017

Aktivitetsråd december 2016

Förändringar i personuppgiftslagstiftningen

Aktivitetsråd oktober 2016

Aktivitetsråd Södra

Hur gör man en lyckad beställning av ett IT-projekt?

LinkedIn av LinkedIn - 30 november