Västra kretsen

Projektstyrning

Välkommen till mötesplatsen för Projektstyrningsnätverket i Västra Kretsen!

Peter Sommerland heter jag och är nätverksledare för DF Västra kretsens nätverk inom Projektstyrning. Jag har jobbat inom IT-branschen i många år, på it-avdelningar och konsultbolag, inom privat, kommunal, statlig och egen regi.

Projektledning i sig är ett brett område. Trots detta ser jag inga hinder att bredda området till angränsande områden som projektledaren möter i sin vardag. Några exempel är krav, testledning, förändringsledning, förvaltningsledning, Big Data mm. Dessa områden har idag inte aktiva nätverk inom Västra kretsen.

Din kunskap och ditt bidrag är viktigt

För att lyckas med detta behöver jag ha input, bidrag, engagemang, återkoppling mm från Dig som är intresserad av området och som vill vara med och dela med dig av dina värdefulla erfarenheter och lära utav andras. Känner du att du vill medverka i nätverket – anmäl dig till nätverket eller hör av dig till mig!

Du kanske känner någon intressant föreläsare eller kanske vill föreläsa själv om det du brinner för?

Kontakta mig på: peter.sommerland@gmail.com

Tidigare aktiviteter

Mar
20
Årsmöte Västra Kretsen Styrelsen kallar till årsmöte tisdagen den 20 mars kl. 18.30 på Elite Park Avenue på Kungsportsavenyen.

Kungsportsavenyen 36, 411 36 Göteborg

18:30 till 21:00
sep
21
Management 3.0
Inställt!
Kuggen, Lindholmsplatsen 1, 417 56 Göteborg

 

17:30 till 19:00
feb
07
Författaren bakom "Psykologi för projektledare" gästar DF

Dags för en nystart för vårt nätverk Projektsyrning!

Skriv in kvällen den 7 feb 2017 i din kalender för då besöker föredragshållaren, konsulten och författaren till Årets projektledarbok 2016 projektstyrningsnätverket!

Återkommer

17:30 till 19:30

Nätverksledare

Your profile picture
Peter Sommerland

Syfte

Att utbyta erfarenhet inom projektledningsområdet, genom att genomföra ett antal möten, där en diskussion om intressanta ämnesområden skapas mellan föredragshållare och övriga deltagare.

Målgrupp

För projektledare