Så visualiserar du dina mål och inre resurser med hjälp av det symboliska språket

Vart är du på väg? Tydliggör och visualisera dina mål och inre resurser med hjälp av det symboliska språket. Missa inte när Power of Visual gästas av Elena Wallén Björkenäng som visar dig hur du går tillväga.
 
Ofta är det så att vi vet inom oss vad vi egentligen vill, vad vi drömmer om och vad som behövs för att ta oss dit. Vår inre klokskap och intuition kan dock vara svår att greppa och omsätta i vardagen. Genom att använda olika former av symboliska uttrycksformer som bilder, berättelser och föremål kan vi lättare få fatt i våra drivkrafter och resurser som ligger där och slumrar. Det gör våra målbilder blir tydligare och kraftfullare vilket bidrar till att vi släpper loss vår fulla potential för att uppnå dem.
 
Under kvällen kommer du få prova på olika övningar för att utforska ditt symboliska språk. Det kommer bjudas på en kombination av individuella och gruppövningar för att visa på hur de kan användas i olika sammanhang. Vi öppnar upp för kreativitet, nyfikenhet, glädje och inspiration. Allt material som behövs under kvällen finns på plats, du behöver endast ta med hela dig själv och komma med ett öppet sinne.
 
Elena Wallén Björkenäng arbetar som verksamhetsutvecklare och driver Symbols for Success. Hon har arbetat med utveckling av människor individuellt, i grupp och på organisationsnivå i över 20 år. En röd tråd är hennes genuina intresse för vad som gör förändring och utveckling möjligt samt hur man kan skapa en kreativ och blomstrande kultur. Med möjligheter och styrkor som utgångspunkt verkar Elena för att uppnå resultat på ett annorlunda, djupare och kreativt sätt. Till sin hjälp har hon kraftfulla verktyg från symbolpedagogiken, kreativitetsområdet, facilitering och coachning.

Kostnad: Gratis för medlemmar i DF med Meet&Learn paket. Är du inte medlem eller har Read&Learn är du välkommen att delta till självkostnadspris 200 kr inkl moms. Vänligen sätt in pengar på Dataföreningens Swish-konto: 123 545 2883 och ange "STHLM Power of visual 170511" senast den 10 maj. Avanmälan måste meddelas till stockholm@dfs.se senast den 10 maj. Utebliven närvaro debiteras med 500 kronor, men det går bra att skicka en kollega vid förhinder.
 
Välkommen!

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen godkänner du hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2017-05-11
17:30 till 20:00

F7, Fleminggatan 7, Stockholm

Employee Generated Learning

Digital tillgänglighet - de nya lagkraven

En stark berättelse - för att förena team och företag

Leda relevanta förändringar – en grafisk resa!

Inspirationsföreläsning om vintergatan metoden

System och projektanatomier: Visualisering av beroenden

Så visualiserar du dina mål och inre resurser med hjälp av det symboliska språket

Visuella affärsmodeller som verktyg för innovation

Hur du visualiserar strategier så att de ger rätt effekt

Digital storytelling: Berätta din historia med hjälp av ljud och bild

Rita enkelt och använd modeller för ökad kommunikation

Nytt nätverk! Power of Visual - uppstartsmöte

Hur kan du använda din kreativa hjärna för att "accelerera" din prestationsförmåga?

Symbolers betydelse i verksamhetsutveckling - Power of Visual

Grafisk facilitering - Power of Visual

Hur du omvandlar text till bilder och symboler - praktiskt träning

Bildspråket som ditt främsta verktyg

Bilder, bilder – men hur gör man?

Bättre modeller

Varför är bilder så kraftfullt verktyg vid förändringsledning?

Fotograf Torbjörn Sjödin föreläser och visar bilder

Engagera genom Gamification

Knäppa kort eller Skapa bilder

Knäppa kort eller Skapa bilder