Norrbotten

OM DATAFÖRENINGEN I NORRBOTTEN

I vår krets är vi cirka 200 medlemmar inklusive studentmedlemmarna. Ordförande för Dataföreningen i Norrbotten är Helena Winther. Här på vår sida finns länkar och information om övriga i styrelsen, samt kretsens aktiviteter och nätverk.

Som medlem hos oss får du många tillfällen att träffa andra medlemmar för att utbyta kunskap och erfarenheter. Vi erbjuder intressanta seminarier och konferenser som vi löpande arrangerar. Där får du lyssna till inbjudna experter inom olika områden, ställa frågor och diskutera med dem och med medlemmar i föreningen.

Många medlemmar är också med i något av våra nätverk. Dessa nätverk ordnar träffar och möten för att diskutera aktuella frågeställningar och utbyta erfarenheter med varandra. Har du själv frågor och ämnen som du vill ta upp är du alltid mycket välkommen att göra det. Alla idéer och tankar du har kring vår verksamhet är alltid välkomna. Verksamheten bygger i hög grad på engagemanget hos dig och alla våra andra medlemmar. Skicka därför dina idéer och önskemål till oss på info@df-norrbotten.se så diskuterar vi tillsammans hur vi går vidare.

Läs om våra nätverk och gå gärna med i något av dem.

Kommande aktiviteter

okt
03
Frukostföreläsning GDPR

Välkommen till frukostföreläsning om GDPR!

Aurorum Luleå Science Park

07:30 till 10:30
nov
09
Afterwork @ Evado
Kundupplevelse är avgörande för framgång
Torsdag 9 november, kl 17.00 bjuder DF Norrbotten in till en intressant och lärorik träff hos Evado i Luleå!

Varvsgatan 53, Luleå

17:00 till 19:30

Tidigare aktiviteter

Mar
15
Årsmöte 2017 DF Norrbottens årsmöte 2017

Luleå Energi Arena 

17:00 till 20:30