Vill du bli rekryterad av en robot?

Välkommen på uppstartsmöte med Dataföreningens nya nätverk EX tech - Employee Experience!

På agendan för nätverkets första träff kommer nätverksledarna Lisbeth Hedberg och Eva Bengtsson att berätta om syftet med nätverket och våra tankar kring intressanta frågeställningar att diskutera. Tillsammans med er som är deltagare kan vi säkert fånga upp ytterligare frågeställningar att bygga teman kring i nätverket. Kanske genom att bjuda in forskare, teknikföretag, HR, ledare och utvecklingsansvariga i olika företag och organisationer för att få bränsle och underlag till nytänkande och erfarenhetsutbyte.  

Vill du bli rekryterad av en robot?

Temat för första nätverksträffen är rekrytering, i interaktionsperspektivet människa – teknik. Vi belyser exempel där man testar användning av teknik i rekryteringsprocessen och för att mäta resultatet. Vilka dilemman och risker finns det? Hur lär vi oss under resan och vad skall vi vara uppmärksamma på för att hantera komplexiteten i processen? Hur stämmer företagsperspektivet och behovet överens med kandidaten och vad har egentligen betydelse för kandidatupplevelsen?

 

PRAKTISK INFO

Datum: 6 februari
Tid: 15:00-17:00
Plats: F7, Fleminggatan 7, Stockholm
Kostnad: Gratis för dig med Meet&Learn kompetens, för övriga är kostnaden 250 kr inkl moms.


BETALNINGSINFORMATION 

Seminarieserien ingår för medlemmar i Dataföreningen med Meet&Learn kompetenspaket. Är du inte medlem i Dataföreningen eller har Read&Learn är seminarieavgiften 250 kr inkl moms. Du betalar enkelt med kortbetalning här på anmälningssidan för eventet. Observera att anmälan är bindande.

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen godkänner du hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2019-03-21
18:00 till 20:00

F7 möten & konferens, Fleminggatan 7, 11226 Stockholm

Vill du bli rekryterad av en robot?