Västra kretsen

HÖST KICK-OFF 2018

VÄLKOMMEN TILL HÖSTENS KICK-OFF

Västra Kretsen bjuder in till Höst Kick-Off onsdag den 12 september på Scandic Rubinen.  

Missa inte ett ypperligt tillfälle att möta andra medlemmar, lyssna till intressanta talare, diskutera idéer och visioner med styrelsen och bli uppdaterad om vad som sker inom föreningen. Du får också en ypperlig möjlighet att ta del av Dataföreningens framtidsvisioner tillsammans med våra nätverksledare. 

Kvällens program med talare kommer att presenteras löpande men redan nu kan vi avslöja att två av kvällens talare kommer att vara Daniel Langkilde och Mikael Wintell. 

Daniel Langkilde är en av Sveriges främsta experter på AI och Machine Learning. Mikael Wintell från Västra Götalandsregionen kommer att hålla ett mycket tänkvärt föredrag om D.E.O. (Digitalisering, eHälsa och Omställning). 
 
Kvällen avslutas med en god medelhavsbuffé. 

Kostnad: Gratis för medlemmar. Kostnaden för icke medlemmar är 600kr 

 

Passa på att anmäla dig redan nu! Länken för anmälan finner du nedan. Använd kommentarsfältet vid anmälan för att ange om du har matallergi/specialkost eller ifall det är så att du inte stannar på middagen.

Observera att eventet  har ett begränsat antal platser. Därför ber vi dig att avboka eller hör av dig till oss om du inte kan närvara. De anmälningar som ej avbokats kommer debiteras en ”No show-avgift” på 600 kr/person. 

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen, godkänner du föreningens villkor inkluderande hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2018-09-12
17:30 till 21:00

Scandic Rubinen, Kungsportsavenyn 24

HÖST KICK-OFF 2018

Årsmöte Västra Kretsen

"Things That Keep Us Busy - The Elements of Interaction"

Höstens kick off & extra föreningsstämma

Årsmöte Dataföreningen i Sverige - Västra Kretsen

Västra kretsens Kick off 2016!