Norrsken över norrbotten

ITQ (IT-kvinnor) Norrbotten

Välkommen till IQTs nätverkssida!

ITQ Norrbotten är ett nätverk för IT- och utvecklingsintresserade kvinnor. ITQ verkar bland annat genom att ordna event som lockar och inspirerar och samtidigt blir ett tillfälle för IT-kvinnor att träffas, nätverka och utbyta erfarenheter. ITQ ordnar event av olika slag, t ex lunchträffar, företagsbesök och frukostföreläsningar.

Vi vill verka för att peppa, motivera och inspirera kvinnor inom IT-branschen i Norrbotten. Vi vill skapa ett kontaktnät och marknadsföra oss, hålla oss informerade om vad som händer i branschen och gör detta genom att stödja varandra i våra yrkesroller och möjliggöra erfarenhetsutbyten.

 

Tidigare aktiviteter

feb
21
Så här lockar vi yngre kvinnor till IT-branschen och får dem att stanna kvar i Norrbotten

Dataföreningens nätverk för IT-kvinnor i Norrbotten, ITQ, anordnar tillsammans med Knowit den 21/2 ett frukostevent där vi diskuterar branschens utmaningar och möjligheter när det gäller kompetensförsörjning.  

Sandviskgatan 60, Läkarhuset Hermelinen

07:30 till 09:00
jan
23
Nätverksfrukost med #addher & ITQ

"Det finns inga kvinnor i IT-branschen…” eller ”De har inte tillräcklig expertis för att...”.  Vi hävdar bestämt motsatsen och tror på konkreta handlingar för att bemöta denna typ av påståenden. 

Villgot Lokal & Mat, Bryggeriet, Luleå

07:00 till 09:00
sep
01
Höstuppstart ITQ

Länsstyrelsens Johanna Lindberg berättar om jobbet med den Regionala Digital Agenda och vi får möjlighet att komma med synpunkter.

Artic Group, Sandviksgatan 81, Luleå

17:00 till 19:30

Syfte

Vårt syfte är att motivera och inspirera kvinnor inom IT-branschen i Norrbotten och att skapa kontaktnät. Ambitionen är att träffas 5-6 gånger per år

Navigera

Det finns inget innehåll i denna grupp