Golf

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------uppdaterades 2018-03-16 --------

DF och Golfklubben har i många år sponsrat en golfklubb till förmån för våra medlemmar. Sedan starten på Landskrona GK för många år sedan har mycket hänt! Tävlingar har hållits och en nya banor  har valts som föreningens hemmabana.  Sen förra året har det dessutom blivit en ny sorts rabatter. 

Välkommen till ytterligare en fin golfsäsong 2018! Numera tillhör våra klubbar Hinton Golf. Hinton North (Kvarnby) och Hinton West (Sofiedal) finns som banor på tidsbokningen golf.se under Rönnebäck.

Detta ger dig en ytterligare möjlighet att förbättra ditt spel och att komma ut i naturen, och alltså inte bara på 18 hål utan nu på 36 hål! Du väljer! Ta gärna med dig en blivande DF medlem på en runda och berätta om föreningen under tiden som ni spelar! Vi behöver bli fler medlemmar som du säkert vet. Vi ser detta som en fortsatt bra rekryteringsbas.

Under 2018 fortsätter de nya flexibla avtal och rabatter som började gälla 2017, det är enklare och billigare. Vi har tillgång till tre riktigt bra banor i utkanten av Malmö och vårt nya avtal gäller alltså på Rönnebäck, Kvarnby och Sofiedal så med dessa priser kan man unna sig mycket spel i sommar och kanske långt in på hösten.

Nu kan man om man hittar rätt tid, golfa helt gratis och om man väljer en annan tid ändå spela golf till kraftigt reducerade priser. DF Södras avtal med Hintons golf och dess tre fina banor är att en Meet & Learn medlem får 200 kr i rabatt på ordinarie pris enligt prislistan nedan. Dessutom får en gäst medtagas med 100 kr rabatt.

Hoppas alla får en trevlig golfsäsong!        Filprislista_for_de_tre_golfbanorna.docx

1. Rönnebäck

2. Kvarnby (Hinton North)
Adress
Klågerupsvägen 469
212 36 MALMÖ

3. Sofiedal (Hinton West)
Adress
Vångavägen 33
238 41 Oxie

Hemsida
http://www.hintonsgolf.se/

Kontaktpersoner i DF:
Magnus Kjellson

           DF Södra kansli 0708 336747          

Nätverksledare

Your profile picture
Magnus Kjellson

Syfte

För dig som spelar golf och vill träffa likasinnade människor i branschen.

Målgrupp

Den som har intresse och bra för alla som normalt sitter inomhus för mycket.

Kostnad

Medlemskap i gruppen ingår i medlemsavgiften, men vill man spela så får man betala ett rabatterat pris.