Golf

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------uppdaterades 2016-04-21 ---------

DF och Golfklubben har i många år sponsrat en golfklubb till förmån för våra medlemmar. Sedan starten på Landskrona GK för många år sedan har mycket hänt! Två tävlingar har hållits varje år och en ny bana valdes som föreningens hemmabana för ett par år sedan. 

Den väl insatta spelaren har kanske redan noterat att vi nu har en ny klubb att spela på – Sofiedal GK – detta genom samgåendet mellan Kvarnby GK och Sofiedals GK.  Numera tillhör klubbarna  Hinton Golf. Hinton North (Kvarnby) och Hinton West (Sofiedal) finns som banor på tidsbokningen golf.se under Rönnebäck.

Detta ger dig en ytterligare möjlighet att förbättra ditt spel och att komma ut i naturen, och alltså inte bara på 18 hål utan nu på 36 hål! Du väljer! Ta gärna med dig en blivande DF medlem på en runda och berätta om föreningen under tiden som ni spelar! Vi behöver bli fler medlemmar som du säkert vet. Vi ser detta som en fortsatt bra rekryteringsbas.

Greenfeen är 150 kr per spelare (medlem och gäst) även 2016. Ordinarie greenfee är betydligt högre, vilket gör att detta även fortsättningsvis är ett otroligt bra erbjudande - enligt oss själva! ☺ Vi har tillgång till två riktigt bra banor i utkanten av Malmö, men tyvärr inte längre nära Landskrona.

Årets mästerskap kommer att spelas i september preliminärt den 9/9 -16 på Hinton West (Sofiedal) mer information inom kort.

Hoppas alla får en trevlig golfsäsong!

INSTRUKTIONER - Men OBS vet inte om detta fortfarande är aktuellt 2016. Revideras under året.


1. Boka tid på www.golf.se En fyrboll per dag. (under Rönnebäck välj bana dock ej Hinton Master course)

2. Medtag 150 kr kontant för varje person du anmäler i bollen (om du inte är säker på att receptionen är öppen, endast då kan du betala med kort.)

3. När du kommer till klubben – skriv namn, @-adress, ange medlem/icke medlem och Golf id på samtliga i bollen i Dataföreningens green-feebok som finns i receptionen. Samtliga uppgifter måste fyllas i.
Om receptionen är obemannad, lägg pengarna i ett green-fee kuvert, samt skriv ”Dataföreningen” utanpå - i fältet för ”biljettnummer”. Skriv INTE in dig i klubbens vanliga green-feebok!

Kvarnby (Hinton North)
Adress
Klågerupsvägen 469
212 36 MALMÖ
Hemsida
http://www.hintonsgolf.se/

Sofiedal (Hinton West)
Adress
Vångavägen 33
238 41 Oxie
Hemsida
http://www.hintonsgolf.se/

Kontaktpersoner i DF:
Peter Sandström 0723-76 10 76

DF Södra kansli 0708 336747

Välkommen till ytterligare en fin golfsäsong 2016!

Nätverksledare

Peter Sandström

Syfte

För dig som spelar golf och vill träffa likasinnade människor i branschen.

Målgrupp

Den som har intresse och bra för alla som normalt sitter inomhus för mycket.

Kostnad

Medlemskap i gruppen ingår i medlemsavgiften, men vill man spela så får man betala ett rabatterat pris.