Digital spaning, kompetensutveckling och samarbeten

Kom och träffa vår ordförande Isobel Hadley-Kamptz och ta del av hennes rykande färska digitala spaning. Under trevliga former träffar vi förutom våra egna medlemmar, studenter från Högskolan Dalarna, medlemmar från Företagarna, arbetsgivare, kollegor i branschen m.fl

Frågan kring kompetensutveckling är alltid intressant och vi får därför en presentation av Helena Carlsson från DF Kompetens som berättar mer om vilka utbildningar och fina möjligheter som finns till kompetensutveckling.

Vi kommer också att få träffa DF Dalarnas nya Nätverksledare inom Säkerhet, Hannes Salin, där han presenterar program och upplägg för nätverksträffarna framöver.

DF Dalarna har tillsammans med Företagarna beslutat att vi gemensamt ska skapa förutsättningar att lära av varandra och tillgodose hur digitaliseringen skapar helt nya möjligheter till utveckling. Det här kommer att ske genom gemensamma event, seminarier och nätverksträffar. Vi är säkra på att vi tillsammans är starka och kan sätta Dalarna på den digitala kartan. Vi vill här få med företag, myndigheter, föreningar såväl som studenter och privatpersoner. Ordförande i Företagarna, Niclas Granér kommer att presentera sin verksamhet och tankar inför framtiden. 

Eftermiddagen avslutas med ett kanonpris på hamburgare + dryck så vi hoppas att vi är många som träffas, lär och har trevligt den här eftermiddagen! 

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen godkänner du hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2018-11-22
16:00 till 18:00

Använd din information på nya sätt!

Intrång och bedrägerier – hotbild, brott och skydd

Acceptans på riktigt!

Årsmöte Dataföreningen avd Dalarna 2019

Säkerhetsarkitektur: Ingenjörskonst eller hantverk?

Kryptera trafik i nätverket

Digital spaning, kompetensutveckling och samarbeten

Säkerhet i praktiken

Nytt metodstöd för systematiskt informationssäkerhetsarbete

Dataräddning, radering och computer forensics

Webinar. Säkerhetsfredag #1: GDPR, vad hade hänt om...?

Årsmöte med Dataföreningen avd Dalarna

IT-Pub med två MVP!

Att överleva på internet – en guide för organisationer och användare