Blockkedjan leder till ett paradigmskifte inom kundlojalitet, poängsystem och CRM

Hur ofta använder du de bonuspoäng du får som lojal kund? Tänk om du kunde byta dina SAS-bonuspoäng som du inte behöver mot bonuspoäng på ICA genom en ”Blocket-tjänst” för social valuta? Det är möjligt genom blockkedjetekniken. Qwids är en marknadsplats där vem som helst skapa och utbyta värde med varandra.

Allt fler startups bygger på Blockchainteknologi som ger nya affärsmöjligheter för att på ett säkert sätt byta alla typer av värden. Tänk dig en marknadsplats som Blocket, där du kan byta ut dina oanvändbara lojalitetspoäng mot poäng som du vill använda just nu? På det sättet skapar bonuspoängen ett användbart värde som du kan byta mot ett annat i realtid. Det ger en ny dimension åt varumärken som vill belöna sina kunder i syfte för att öka kundlojaliteten och ger vem som helst chansen att skapa sin lojalitetsvaluta som användarna bytas mot något annat.

Joakim Herlin-Ljunglöf kommer att berätta om Qwids - marknadsplattformen som låter företag, varumärken, bloggare och individer lansera sina egna lojalitetspoäng och belöningar, för att sedan använda dem hur de vill för att nå ut.  Vem som helst skapa och utbyta värde med varandra. Ett företag kan betala med en hotellnatt eller bonusköp för att du delar några tweets till dina sociala nätverk. Bara fantasin sätter begränsningar.

Blockkedjan är en plattform för att utveckla nästa nivå av ambassadörsmarknadsföring och crowdsourcing för att marknadsföra innehåll om ditt varumärke. Det ökar möjligheten att belöna kundlojalitet och synlighet samtidigt.

Välkommen till en nätverkskväll med fokus på hur bitcoin och blockkedjan fortsätter att revolutionera med nya marknads- och affärsmöjligheter!

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen godkänner du hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2016-09-01
17:30 till 20:00

F7, Fleminggatan 7, Stockholm

Blockchain Tech #2

Så bygger du spel på Ethereums blockkedja

Hur säkra är kryptovalutor?

A Developer Primer on Blockchain

Releasefest för boken Bitcoin och blockkedjan

Skapa din egen kryptovaluta - en kväll om ICO:er

Blockchain in China

Blockchain Business #3

Blockchain Invest #3: Investera i kryptovalutor

Blockchain Invest #2: Investera i kryptovalutor

Blockchain Tech #1

Blockchain Invest #1: Investera i kryptovalutor

Blockchain Business #2

Blockchain Startup #2

Grunderna i bitcoin och blockchain

Blockchain startup

Blockchain och säkerhet

Blockchain for business: Vad det är och hur du tillämpar det

Ny teknik för valutor och smarta kontrakt med blockchain

BTCX Stora Blocktechpriset 2015

Nytt nätverk! DF Blockchain - Uppstartmöte 15 mars

Blockkedjan leder till ett paradigmskifte inom kundlojalitet, poängsystem och CRM