Blockchain och säkerhet

Blockkedjan har utöver nya finansiella möjligheter, även öppnat upp dörrarna för att börja tänka i nya banor vad gäller säkerhet. Denna gång möter vi Paul Puey, VD för Airbitz, en blockchain startup som jobbar med precis detta. Airbitz erbjuder en plånbok samt ett single-signon system som använder blockkedjan.

Trots att blockkedjan är en ny teknologi så används den redan som ett säkerhetslager idag. En av pionjärerna kring hur detta bör och kan implementeras är just Airbitz, som nu erbjuder säkerhetslösningar för Ethereum-apparna Augur och Wings.

Välkommen på ett event där du kan ställa alla de frågor du har som rör säkerhet, blockchain, bitcoin eller entreprenörskap!

Kostnad: Gratis för medlemmar i DF med Meet&Learn paket. Är du inte medlem eller har Read&Learn är du välkommen att delta till självkostnadspris 200 kr inkl moms. Sätt in pengar på Dataföreningens Swish-konto: 123 545 2883 och ange "STHLM Blockchain 170427" senast den 24 april. Vi börjar som vanligt med registrering, smörgås och mingel från 17.30. Avanmälan måste meddelas till stockholm@dfs.se senast 24/4. Senare avanmälan eller utebliven närvaro debiteras med 500 kr, men det går bra att skicka en kollega vid förhinder.

Välkommen på ett event där du kan ställa alla de frågor du har som rör säkerhet, blockchain, bitcoin eller entreprenörskap!

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen godkänner du hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2017-04-27
17:30 till 20:00

F7, Fleminggatan 7, Stockholm

Blockchain Tech #2

Så bygger du spel på Ethereums blockkedja

Hur säkra är kryptovalutor?

A Developer Primer on Blockchain

Releasefest för boken Bitcoin och blockkedjan

Skapa din egen kryptovaluta - en kväll om ICO:er

Blockchain in China

Blockchain Business #3

Blockchain Invest #3: Investera i kryptovalutor

Blockchain Invest #2: Investera i kryptovalutor

Blockchain Tech #1

Blockchain Invest #1: Investera i kryptovalutor

Blockchain Business #2

Blockchain Startup #2

Grunderna i bitcoin och blockchain

Blockchain startup

Blockchain och säkerhet

Blockchain for business: Vad det är och hur du tillämpar det

Ny teknik för valutor och smarta kontrakt med blockchain

BTCX Stora Blocktechpriset 2015

Nytt nätverk! DF Blockchain - Uppstartmöte 15 mars

Blockkedjan leder till ett paradigmskifte inom kundlojalitet, poängsystem och CRM