Kungsbacka

Klubbverksamheten har legat nere under våren 2016, men vi har haft aktiviteter ihop med skolor och t.ex drivit en kurs i Scratch-programmering.

På lördag den  7/5 är det dags för Kungsbacka Makerfestival. Då intar många "Modiga magiska makers" Fyrens stora "torg" klockan 11-15.

Digitalverkstan Kungsbacka är medarrangör och kommer att vara på plats med prova på-verksamhet för alla som vill testa programmering i Scratch, meka med MaKey MaKey eller kanske plocka ihop en dator mm. Det kommer också att vara unga utställare som visar egenskapade projekt. Så, kom och prova på!

Vi hoppas också att intresserade/engagerade unga/vuxna/föräldrar vill ta aktiv del i att utveckla Digitalverkstan Kungsbacka med oss inför hösten! Kom och prata med oss!

Och, självklart, kom och ställ ut spännande projekt på lördag, meddela bara innan så att plats finns;)

Varmt välkomna!
Vi ser fram mot många spännande "maker-möten".

Your profile picture

HÖSTEN 2017 I KUNGSBACKA - KHT17

 

Digitalverkstan i Kungsbacka startar höstens program vecka 35 med första aktiviteten tisdagen den 29 augusti. Samtidigt har vi också ett kort föräldramöte med information om terminen. Aktiviteter fortsätter sedan varannan vecka för alla som anmält sig, fått plats och betalat terminsavgiften :-) Sista träffen är den 5 december. Anmäl barn här. Förtur till barn till Dataföreningens medlemmar.

Ansvariga för genomförandet är Dataföreningen tillsammans med…

more…

Synlighet

Offentlig

Digitalverkstan

Loading widget...
Inga filer att visa
{{node.name}}
({{node.children.length}})
{{node.date}}
{{node.modified}}
{{node.filesize}}
{{node.filename}}