Göteborg

Välkommen till Digitalverkstan med Dataslöjd i Makerspace i Göteborg. 

Planerade aktiviteter hittar du här

Thure Bergström

Möt Digitalverkstan på jDaysJunior den 7-8 mars

 

Under två förmiddagarar kommer jDays, Solidbeans och Digitalverkstan att bjuda in dig och din klass till att delta på jDaysJunior.

Här kommer barn och ungdomar få utforska Scratch, MaKey MaKey och hur en dator är uppbyggd. Detta brukar vara ett roligt sätt att testa på programmeringsvärlden första gången. 

Läs mer på http://www.jdaysjunior.se

Anmäl ditt intresse här http://www.jdaysjunior.se/intresseanmalan/

Thure Bergström
Digitalverkstan har i samarbete med Chalmers möjlighet att erbjuda din klass en halvdags workshop på temat Digitalisering.Den 15-16 mars arrangerar Chalmers en tvådagarskonferens på temat digitalisering.
I anslutning till konferensen bjuder vi in några skolklasser att besöka en workshop. Vi erbjuder en halvdag under temat Digitalisering där vi involverar eleverna i diskussioner om framtid och om teknik, och låter dem handgripligen ta sig an bygguppgifter med elektronik, sensorer, enkel programmering.Eleverna får ta sig an hands-on uppgifter som på ett pedagogiskt sätt presenterar några av…more…
Thure Bergström

Utskick till anmälda deltagare

 
Thure Bergström

Våren 2017 i Göteborg - GVT17

 

HUR

Vårens program på Lindholmen startar vecka 2, den 12 januari, med ett föräldramöte. Första aktiviteten är tosdagen vecka 4, den 26 januari.

Sedan erbjuder vi aktiviteter varannan vecka för alla anmält sig till terminen, fått plats och betalat terminsavgiften :-) Sista träffen den 4 maj. Anmäl barn här. Förtur till barn till Dataföreningens medlemmar.

Ansvariga för genomförandet är Dataföreningen tillsammans med aktiva föräldrar…

more…
Thure Bergström

Hösten 2016

 

HUR

Höstens program på Lindholmen startar vecka 34, den 25 aug, med ett föräldramöte. Första aktiviteten är tosdagen vecka 35, den 1 september.

Sedan erbjuder vi aktiviteter varannan vecka för alla anmält sig till terminen, fått plats och betalat terminsavgiften :-) Sista träffen den 8 dec. Anmäl barn här. Förtur till barn till Dataföreningens medlemmar.

Ansvariga för genomförandet är Dataföreningen tillsammans med aktiva föräldrar. I bakgrunden…

more…
Thure Bergström

Våren 2016

 

Hur

Vårens program på Lindholmen startar vecka 2, den 14 jan, med ett föräldramöte. Första aktiviteten vecka 3 den 21 januari är egentligen en fortsättning på hösten, dvs #8. Sedan erbjuder vi aktiviteter varannan vecka för alla anmält sig till terminen, fått plats och betalat terminsavgiften :-) Undantag för vinterlovet v 7 som vi tidigarelägger till v 6.

Detta innebär att terminen gör en rivstart med aktiviteter både v5 och v6. Dessutom. Nytillkomna deltagare välkomnas att deltaga även den 21/1.

Ansvariga för genomförandet är Dataföreningen tillsammans med aktiva…

more…

Synlighet

Offentlig

Digitalverkstan

Loading widget...
Inga filer att visa
{{node.name}}
({{node.children.length}})
{{node.date}}
{{node.modified}}
{{node.filesize}}
{{node.filename}}