DF Dalarna

Använd din information på nya sätt!

Marknaden för beslutsstöd och AI har fullständigt exploderat de senaste åren och det finns idag större möjligheter än någonsin att bli en helt datadriven organisation. Dataföreningen Dalarna bjuder tillsammans med Acando in till ett lunchseminarium på temat. Du som deltagare får med dig konkreta tips och förslag på vad just ditt företag kan göra för att bli mer datadriven och snabbfotad. Välkommen in på ett inspirerande lunchseminarium!
 
Masterdata Governance​ - Hur kan god datakvalité bidra till affärsvinningar? Kan betrodd data öka insikten och ta min Business Intelligence till nästa nivå? Denna presentation är för dig som antingen är i uppstartstankar kring att starta ett masterdatainitiativ, men ännu inte har kunnat realisera en plan för hur din verksamhet kan räkna hem vinsten, samt för dig som redan har påbörjat resan och söker inspiration kring hur ni ytterligare kan ta tillvara på de nya möjligheterna. ​
 
Intro till analytics​ - Möjligheterna att utveckla nya affärer och vinna fördelar mot sina konkurrenter med hjälp av data och analys är större än någonsin tidigare. Vi går igenom vad som krävs i form av teknisk plattform, vilka möjligheter som finns, men också vilka krav som ställs på en organisation som ska bli datadriven och snabbfotad.​

AI – Vad innebär det egentligen för oss? - Många pratar om Artificiell Intelligens eller AI nuförtiden. Men vad innebär egentligen AI för oss människor och vilken nytta kan de ge för vårt samhälle? I det här avsnittet ges konkreta exempel för att klargöra omtalade begrepp och ge förståelse för vad AI verkligen innebär för dagens organisationer.
 
Agenda:
11:00 Dataföreningen och Acando hälsar välkomna
11:10 Masterdata Governance
11:35 Intro till analytics
12:00 Lunchpaus
12:30 AI - Vad innebär det egentligen för oss?
12:55 Demo: Next generation analytics
13:25 Avslutande ord och eftervarande mingel

Notera att antalet platser är begränsade, anmäl er direkt för att säkra er plats!

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen godkänner du hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2019-04-25
11:00 till 14:00

Stora hörsalen, Dalarna Science Park, Forskargatan 3, Borlänge

Använd din information på nya sätt!

Intrång och bedrägerier – hotbild, brott och skydd

Acceptans på riktigt!

Årsmöte Dataföreningen avd Dalarna 2019

Säkerhetsarkitektur: Ingenjörskonst eller hantverk?

Kryptera trafik i nätverket

Digital spaning, kompetensutveckling och samarbeten

Säkerhet i praktiken

Nytt metodstöd för systematiskt informationssäkerhetsarbete

Dataräddning, radering och computer forensics

Webinar. Säkerhetsfredag #1: GDPR, vad hade hänt om...?

Årsmöte med Dataföreningen avd Dalarna

IT-Pub med två MVP!

Att överleva på internet – en guide för organisationer och användare