Frukostmöte med Certifierad CIO

Välkommen på frukost med DF:s premiumnätverk Certifierad CIO den 13 september! Vill du säkra din löpande kunskapsuppdatering och få ett bollplank i de utmaningar du står inför? Genom premiumnätverket DF Certifierad CIO kan du hålla dig uppdaterad, inspireras till nya möjligheter och lösa utmaningar tillsammans med andra Certifierade CIO:er.

Har du gått DF Kompetens utbildning Certifierad CIO och vill veta mer om nätverket? Kom och träffa nätverksledarna och några av våra befintliga medlemmar så berättar vi mer om hur detta nätverk kan hjälpa dig i din yrkesroll. Vi ses på Dataföreningen, Fleminggatan 7 kl 8.00-9.00 den 13/9. Vi bjuder på frukost!

En majoritet av de som gått DF Kompetens Certifierade CIO-utbildningen uppgav nätverkandet med yrkeskollegor som väldigt givande och värdefullt och genom detta nätverk kan du fortsätta träffa yrkeskollegorna regelbundet. Från den baskunskap du fick på utbildningen har CIO-rollen förändrats i takt med nya innovationsmetoder och affärsmodeller, säkerhetshot inte minst med uppkopplade saker, samt den hårdare konkurrensen om talanger. Det ökar trycket på CIO:n att vara ständigt uppdaterad inom en rad olika områden.

Certifierad CIO-nätverket träffas fyra till fem halvdagar per år i Stockholm. Varje träff har ett tema som vi fördjupar oss i tillsammans med inbjudna experter på området och genom aktivt erfarenhetsutbyte i grupper där vi delar med oss av best practice och lärdomar.

Välkommen!

Genom att anmäla dig till en aktivitet inom Dataföreningen godkänner du hur föreningens verksamheter behandlar dina personuppgifter.

Eventet äger rum den

2017-09-13
08:00 till 09:00

F7, Fleminggatan 7, Stockholm

Frukostmöte med Certifierad CIO

Nätverksträff hos ABB Robotics

Nätverksträff hos UMC

EasyParks långsiktiga målbild och digitalisering samt hotbilder med Sentor

EU:s Dataskydssförordning, Samverkan mellan verksamhet och IT

Premiär för Certifierad CIO: Nätverksträff på temat Innovation

Är du en digital och kommunikativ CIO?